Parkovacie miesto pri obchode s nábytkom

Möbelhaus Kohler, obchod s nábytkom, ktorý stojí za udržateľnosťou, sa tiež rozhodol pre koncept udržateľnej výstavby pre svoje vonkajšie priestranstvo. So systémom TTE® bolo možné splniť nielen hľadisko trvalej udržateľnosti, ale aj realizovať priepustnú plochu bez poplatkov za odvodnenie.

  • Použitie: Parkovacie miesto
  • Veľkosť projektu: 800 m²
  • Rok výstavby: 2015

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Parkovacie miesto pri obchode s nábytkom
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ďalšie články v tejto kategórií
Archív
Parkovacie miesta pre mestský cintorín

Mesto Bocholt si vybralo systém TTE® pre jeho rýchlu a jednoduchú výrobu, ako aj ekologický vzhľad. Zvolený bol pred-ozelenený a pred-plnený variant. …

Škola environmentálnej techniky

Popis Šedá voda sa zhromažďuje v nádrži, v ktorej sú nainštalované membrány AQUALOOP. Nádrž má núdzový prepad. Vyčistená šedá voda sa prečerpáva do …

Kempingové parkovacie plochy

Rodinný kemping Kühlungsborn zvolil systém TTE® pre trvalo udržateľné vydláždenie parkovacích plôch pre mobilné domy. Hlavný dôraz bol kladený na stabilizáciu povrchu …

Zelené parkovisko a predajné plochy

Záhradné centrum Kühne Grün erleben v Drážďanoch víta svojich zákazníkov na viac ako 2000 m2 zákazníckom parkovisku – kombinácia zeleného a spevneného …

Parkovacie miesta pre surfistov

Parkovisko pre surfistov pri „Xantener Südsee“ malo byť navrhnuté tak, aby vyzeralo čo najprirodzenejšie a optimálne integrované do krajiny. Keďže parkovacie miesto je …

Späť na vrch stránky